Zveme rodiče na třídní schůzky 30.dubna 2024 od 15.00!
Kvalitní vzdělání pro mladé
Aktuality a novinky
Zrychlená navigace - HomePage - Aktuality a novinky
Celostátní úspěch školy v Technologické olympiádě 2024
Významným úspěchem pro Střední školu Jablunkov se stalo umístění našeho týmu v celostátním školním kole Technologické olympiády 2024, kde se naše škola zařadila na čestné 293. místo ze 571 týmů z celé České republiky. Soutěž, zaměřená na inovace, technologie a vědecký výzkum, přilákala špičkové týmy z výběrových gymnázií, čímž se potvrzuje rostoucí zájem studentů o technologické obory.
Přípravu našeho týmu vedli učitelé Ján Zákopčan a Roman Karczmarczyk. Nejen oni však jsou ti, kteří vynakládají mimořádné úsilí, aby studenty co nejlépe vybavovali potřebnými znalostmi a dovednostmi. Jejich přístup, stejně jako odhodlání a pracovitost studentů, zasluhuje obdiv a uznání.
Celkem se na přípravě týmů v této soutěži podílelo 101 pedagogů z celé České republiky, což svědčí o rozsahu a náročnosti této prestižní soutěže. Umístění naší školy mezi tímto výběrem, zejména ve srovnání s elitními gymnázii, je výsledkem tvrdé práce, nadšení a neustálé snahy o to se zlepšovat.
Rádi bychom vyjádřili hluboké poděkování našemu týmu za jejich úsilí a za příkladnou reprezentaci školy. Vaše píle a odhodlání jsou inspirací pro nás všechny a důkazem toho, že i v tak konkurenčním prostředí, jakým Technologická olympiáda bezesporu je, máme mezi sebou talentované mladé lidi, kteří jsou schopni držet krok s nejlepšími.
Toto umístění nás motivuje k další práci a rozvoji v oblasti technologií a vědy. Je to také důkazem, že naše škola disponuje potenciálem, který, pokud bude správně rozvíjen, může v budoucnu vést k ještě lepším výsledkům. Přejeme našemu týmu i všem pedagogům, kteří se na přípravě podíleli, mnoho dalších úspěchů a těšíme se na další ročník Technologické olympiády.
Spolupracujeme
Střední škola, Jablunkov, příspěvková organizace
Školní 416, 739 91 Jablunkov
+420 558 357 811, sekretariat@sosjablunkov.cz
IČ: 00100340, Datová schránka: x6dj8jp